2010. szeptember 13., hétfő

Fuhh de yo volt ez a nap! =D Délután kifeküdtünk egy fa árnyékába beszélgetni meg pihenni aztán megcsináltuk a matek leckét és tök yo lenne, ha tudnánk kint tanulni (feltéve, ha yo az idő)
Hétvégén voltam esküvőbe és pozitív csalódás ért, mert amennyire rohadtul nem akartam menni annyira volt király! Sok baromság, nevetés és a többi, ami egy igazi (falusi?) esküvőn lezajlik. Voltam, már debrecenin is, de az a hétvégeihez képest semmi nem volt.
Tnap megnéztem anyával az X-Factort ma meg a Megasztárt. A legnagyobb meglepetés nekünk Szij Melinda volt. Veszi a kamera és azt mondja, hogy ő ehhez már öreg és nem is annyira jó meg a többi bla, bla...
Nem tudtuk hova tenni, amiket mondott, mert annyira fantasztikus a hangja. Utána jön azzal, hogy direkt nehéz számot fog választani, ami rajta is túltesz és 'kiesést eredményez' a családja miatt. De könyörgöm! Ha ezt a számot így elénekli egy AMATŐR akkor miről beszélünk? Barbara Streisand énekli és Celine Dion, akik eléggé híres énekesnők gyönyörű hanggal megáldva. Senki nem vállalta eddig még be. Szóval önthetne magába egy kis magabiztosságot, mert KURVÁRA TEHETSÉGES! (plusz egy kis hangképzés és világszínvonal)

BYEBYE

1 megjegyzés:

  1. örülök, hogy jól érzed magad az új osztályodban! :)
    És annak is h jó volt az esküvő.. :DD
    majdma mesélsz... :)♥
    puszii.♥♥

    VálaszTörlés