2010. december 19., vasárnap

HIDEGVÍZ!

Az összes idióta laikus, hozzá nem értő szavazó bekaphatja!!!!!!!!!!! A megaszarért és az x-factorért is!!! Most komolyan! Mennyi célzást tett Feró is, hogy Nikolas a jobb. Azt megértem ha saját város vagy családtag, haverok, de ez akkor is igazságtalan mindkét műsor részéről (most inkább az x-factort emelem ki) Nézzük csak! csabánál jobb Nikolas, Veca, Wolf Kati és még a tesója is (ezt bebizonyította a John Groban - February song-al!) Úristen ez ma nagyon kivere nálam a vizet.
A másik! Minek az a kib*szott szavazás? Bízzák már a szakértőkre, de nem inkább a pénz! Magyarország zenei tere az le van - IGEN! - SZARVA magasról!!!! A szavazásról: Aki eddig csabára szavazott az folyatatta, aki meg eddig Tomira szavazott az is mostmár Csabára! Na csözd meg kétszeres szavazótáborral mit kezdjen Nikolasz????
Huhh, de írnám még.... >_<
Gondolhat bárki bármit, de az Eurovisionál Csabával nem megyünk sokra.
És még egy kis titok: amikor a casting volt, akk ő meg a tesója voltak a kedvenceim) - csak úgy megjegyezném mielőtt annyiból állna a feltételem, hogy szimplán nem szimpatikus, vagy egy dolog, hogy nem tetszik, amit csinál UGYANIS ez nem igaz!!!!!!!
Na yoéjt! Már akinek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése